Ny hjemmeside NIF Jenter 01


Velkommen til ny hjemmeside for NIF J01! Her legger vi ut all relevant info som gjelder laget og klubben. Vi tar gjerne imot innlegg fra foreldre for publisering. Send bilder, kamprapporter eller annet til Anne L, så legger vi det ut på siden.

Sponsorer ønskes!

For å skaffe midler til laget og sikre deltakelse på fremtidige, morsomme cuper og aktiviteter har vi diskutert mulighetene for å innhente sponsormidler. I første omgang er det snakk om kjøp av reklameplass på for eksempel drakter, vester , gensere m.m.
Vi er derfor veldig interessert i komme i kontakt med foreldre, besteforeldre og andre ”venner av laget” som har mulighet til å bidra med sponsormidler. Alle bidrag, større eller mindre,  er av interesse. Vi tar også gjerne i mot nye ideer om vinklinger på dette prosjektet!
Send e-post til Henrik og/eller Anne T. så fort som mulig,  vi ser frem til å høre fra dere!

Organisering av treningene

Vi er nå over 40 spillere . Det er veldig mange og de er på ulikt nivå. Dette gir ekstra utfordringer både mht organisering og effektiviteten på treningen. Erfaringsmessig utjevner imidlertid nivået seg relativt fort. Trenergruppen vil derfor dele spillerne  i 4 grupper som vil få ulike fargede vester  Det blir inntil videre en gruppe med nye for å kunne ivareta disse i tilstrekkelig grad + tre like grupper. Disse gruppen vil være faste inntil videre og gjelder treningene og ikke cuper og kamper.

Supplering av trenerteamet

Skal vi klare å ta oss av alle på en effektiv måte trenger vi også å supplere trener teamet  med ytterligere  fast bistand.  Foreldre som enten har vært borti håndball eller har interesse for å hjelpe til bes derfor kontakte Ole.